top of page

Luxueuze Glamping met privé wellness midden in de natuur

Vanaf 2021 kan u bij Biohoeve ’t Bezige Bieke luxueus overnachten in de natuur. Wij bieden u een ecologische glamping ervaring met wellness faciliteiten. Geniet van een heerlijke overnachting in onze prachtige safaritent met zicht op de moestuin en ontspan in de hot tub of finse sauna. Vanaf dat het weer het toelaat kan u ook een duik nemen in ons buitenzwembad.


Wij promoten zelfvoorzienend leven. Zo kan u zelf eitjes rapen bij onze kippen en oogsten uit onze biologische groente- en fruittuin. Onze biohoeve is gelegen te midden van het Turnhouts Vennengebied, een uitgestrekt natuurgebied waar u heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken en een grote varieteit aan vogels kunt spotten. Wij bieden ook fietsen te huur aan en verschillende fietsroutes zodat u alles kan ontdekken wat de omgeving te bieden heeft zoals een het natuurgebied, een bezoekje aan de unieke enclavegemeente Baarle-Hertog-Nassau of gezellig genieten van het bruisende Turnhout.


Onze safaritent beschikt over 2 slaapkamers één met queensize bed en één met éénpersoonsbed en stapelbed. Alles is gelegen op de beneden verdieping. Er bevindt zich een relaxruimte met zithoek, keuken (met alle apparaten en benodigdheden) en eetkamer. Er is een mooie badkamer met douche en wc. Uiteraard is er ook de finse sauna voor 4 personen. Buiten is er een overdekt terras en een ruime tuin met loungezetels, hot tub voor 4 personen en onverwarmd buitenzwembad. In onze chalet vindt u ook interessante lectuur over gezondheid, wellness & natuur. Deze ervaring is zeker geschikt voor koppels die houden van rust, natuur en luxe, maar ook gezinnen met kinderen zullen zich hier zeker amuseren. Voor de kleinste is er buitenspeelgoed aanwezig en uiteraard is het een meerwaarde om u kinderen te laten kennismaken met het biologische tuinieren en onze diertjes.


“One of the first conditions of happiness is that the link between man and nature shall not be broken.” - Leo Tolstoy

Verder bieden we ook verschillende extra’s aan zoals een vegetarisch ontbijtpakket en een vegetarische picknickmand voor onderweg. Ook zullen er geregeld workshops plaatsvinden over vegetarisch midden-oosters koken en kan u op regelmatige tijdstippen op ons terras genieten van een drankje en vegetarisch menu. Met de combinatie van luxe en zelfvoorzienend leven willen wij het verschil maken.

Recent Posts

See All
bottom of page