Kinder Bueno Cheesecake

Updated: Apr 27, 2020

Je zou het misschien niet zeggen, maar eigenlijk ben ik een grote snoepkont. Als ik in de winkel aan de kassa passeer, kan ik een Kinder Bueno echt niet laten liggen dus toen ik dit recept las, moest ik het wel uitproberen. En ja hoor, direct verslaafd!!! Dus jullie zijn bij deze gewaarschuwd.
Recept voor 10 personen/ 1 taart

Benodigdheden:

  • 8 pakjes Kinderbueno

  • 700 gram MonChou

  • 150 gram witte basterdsuiker

  • 80 gram roomboter ongezouten

  • 5 eieren

  • 2 el zelfrijzend bakmeel

  • 200 gram chocolate chip cookies

  • 1 reep pure chocolade

  • 125 gram crème Fraîche


Bereidingswijze:


Verwarm de oven voor op 180 graden. Zorg dat de boter al eventjes buiten de koelkast heeft gestaan zodat ‘ie inmiddels lekker zacht is. Verkruimel de koekjes en kneed de boter er doorheen. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en verspreid het koekjesmengsel over de bodem.