top of page
 • Zijn dit allemaal eigen recepten?
  Ja en nee. Uiteraard heb ik als beginner inspiratie opgedaan op internet, in boeken en bij Hello Fresh, maar alle gerechten krijgen sowieso wel een eigen toets.
 • Werk je alleen volgens het principe van de makkelijke moestuin?
  Nee, ik heb wel drie moestuinbakken volgens het principe van de makkelijke moestuin, maar alles in de serre doe ik op mijn eigen manier. Wel vind ik de vierkante meter tuin heel interessant omdat het laagdrempelig is. Zelfs mensen met een kleine tuin of een terras kunnen op deze manier toch hun eigen groentes kweken!
 • Taarten zijn toch niet gezond?
  Nee dat klopt, maar ik ga ervan uit als je de hele week gezond eet, dat je dan in het weekend wel eens mag zondigen. Dan liever een lekkere zelfgebakken taart waarvan je alle ingrediënten kent dan een berg snoep uit de supermarkt.
 • Waarom zoveel tomaten en pepers kweken?
  Zowel met tomaten als pepers kan je verschillende dingen doen. Uiteraard kan je ze in een salade of een gerecht gebruiken, maar aangezien ik zelfvoorzienend wil zijn, probeer ik ze ook te bewaren voor in de winter. Zo maak ik er bijvoorbeeld sambal, eigen chilisaus, tomatensaus, passata en tomatensoep van.

FAQ

bottom of page